Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Всеки посетител на блога може да бъде не само читател на новото списание ИДЕИ, но и негов автор, участник в списването му

Моите опити да предизвикам в това лятно и отпускарско време разговор около новото списание ИДЕИ – Списание ИДЕИ няма да е откъснато от най-горещите проблеми на българския живот, но акцентът няма да е само върху тях – доведоха до там, че откликнаха поне двама, които обаче ми дават надежда, че има хора, разбиращи смисъла на такова едно дело. Ето какви мисли споделихме с тях в тази връзка:

PetyaL рече: Г-н Грънчаров, факт е, че на българина ако не му се налага да е активен предпочита да заеме една пасивна позиция, да не поема инициатива и да наблюдава животът около него, същевременно мрънкайки как нищо не се променяло, все същотото си било. Тъжно е, но е факт. Какво ще кажете за заглавие да е „Идеи за развитие„. Всеки иска да се развива и може би подобно заглавие би пробудило интерес. Освен заглавието, според мен трябва да се акцентира повече върху визията на корицата. Целта е предполагам да се привлекат повече млади хора, „бъдещето на България“. Нека да е по-провокиращо.

Анонимен каза: Г-н Грънчаров, бих Ви помолил да оставите няколко броя за продажба online, с включени куриерски разходи за Европа.

Ангел Грънчаров отвърна: PetyaL, вижда се, че мислим в една посока. Аз смятах първоначално под името ИДЕИ да стои следното ОЩЕ >>>>>

август 12, 2009 - Posted by | Съвременност | , , , , , , , , , , ,

Няма коментари.

Вашият коментар