Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Знаете ли какви човешки трагедии и унижения раждат беззаконията на арогантната власт?!

Да пази Господ човек като мен, работещ на минималната заплата, да му се наложи да иде на зъболекар! Страшно става в такъв момент!

Щото зъболекарските услуги, въпреки осигуровките и „безплатните пломби“, са така скъпи, че ще възникне страшна дупка в бюджета ти, от която няма да се съвземеш дълго време след това. Разбира се, ще ти се наложи и да погладуваш – когато си си сложил нова пломба, с която обаче вече няма да има какво да дъвчеш. (Прочети ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ)

август 20, 2020 - Posted by | Възпитание | , , ,

2 коментара »

  1. Ангеле, Хубави работи пишеш. Моля, стани сътрудник на нашия сайт : http://freemacedonia.net Досега, пращаха твоите работи на СПАМ ??? Дори, може да ти дадем паролат сам да си влизаш. Занимаваме се много с темата : Защо протестираме. Ще видиш. Каквото се сетиш в живота, давай. А и ние ще препечатваме от теб. Сега ще вкарам ЗА ЗЪБОЛЕКАРИТЕ. Но трябва да стигнем до точка примерно 5. Социални проблеми !

    On Thu, Aug 20, 2020 at 6:19 AM Ангел Грънчаров: моят видео-блог wrote:

    > Ангел Грънчаров posted: “ Да пази Господ човек като мен, работещ на > минималната заплата, да му се наложи да иде на зъболекар! Страшно става в > такъв момент! Щото зъболекарските услуги, въпреки осигуровките и > „безплатните пломби“, са така скъпи, че ще възникне страшна дупка в“ >

    Коментар от George Genov | август 20, 2020 | Отговор

  2. Полезна информация, отново, много благодаря!

    Коментар от Euromebel | юни 15, 2021 | Отговор


Вашият коментар