Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Г.Първанов зове властта да не прибягва до възмездие срещу крадливата тройна коалиция: а кога и как той самият, нейн създател, ще бъде възмезден?!

Президентът Гоце Първанов пак се бил изказал, и то, както винаги, съвсем неподготвен, против възмездието срещу отишлата си власт. Предупредил бил новата власт „да не говори за възмездие, защото така сме се връщали към едни други времена“. За това пише в свой коментар И.Инджев: От троянския коневръз Първанов стана за мезе с воплите срещу възмездието. Там в края на краищата се заключава следното:

Най-добре щеше и той като ръководството на БСП да помълчи и с това да признае без думи провала си. Защото като акушер на тройната коалиция е солидарно виновен за крайния резултат от това ашладисване. Но вместо това се обажда от троянския коневръз – неподготвен както обикновено.

Наложи ми се там да напиша кратък кометар, ето го:

Абсолютно верно, подкрепям изцяло! Изглежда щото е твърде гузен Гоце почна да говори против „възмездието“, което е признание от негова страна, че сам във висша, в най-голяма степен го заслужава!

И трябва да бъде възмезден щом сам усеща, че го е заслужил, по най-подходящ начин: една оставка от неговата страна (дали някой вълк в гората няма да умре като казвам тия думи: комунист да си подаде сам оставката – това е случай, който природата не познава!) и едни предсрочни ПРОДЪЛЖАВА >>>>

август 11, 2009 - Posted by | Съвременност | , , , , , , , ,

1 коментар »

  1. Политиците – къде ще се мерим с тях?
    http://lubamanolova.info/1108091-a.html

    Коментар от insomnia1304 | август 12, 2009 | Отговор


Вашият коментар