Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Екзистенциална философия: Кой съм аз?

май 21, 2011 - Posted by | Образование | , , , , , ,

1 коментар »

  1. ДЕКЕМВРИ 2012

    ВРАТИТЕ НА „КИВОТА” СЕ ЗАТВАРЯТ!
    (КОЙ ЩЕ ПРЕМИНЕ В БЪДЕЩЕТО?)

    „Бог е създал нас без нас,
    но да ни спаси без нас няма да може!”

    (Августин Блажени; 354-430 г. пр.н.ера)

    „Демократическият капитализъм –
    Това е най-добрата система в Света”

    (Джорд Буш – 43-и Президент на САЩ)

    „Светът на капитала – това не е бъдещето на хората,
    защото подменя разбирането за еволюцията на Духа,
    с еволюция на знанията за Материалния Свят”

    (Висш Космически Разум – Създателят на Все и Вся,

    (Откровения към хората на Новия век)).

    „Отричайки факта за съществуването на Създателя,

    Човекът отрича и самия факт на своето собствено съществуване”

    (Откровения към хората на Новия век).

    „Казвам ви Тайната – не всички ние ще умрем,
    но всички ще се променим!”

    (Апостол Павел, Коринтяни – 16-51)

    „Колкото и на теб да ти се иска,
    но по-голямата част от хората няма да повярват”

    (Коран, Сура „Юсуф”, 12:103).

    Разрушителното земетресение и цунамито от 11 март 2011 година в Япония унищожиха единствените в Света производители и доставчици на ЧИПОВЕ ЗА ИЗКУСТВЕНО СЪЗНАНИЕ и ПАМЕТ за всички държави на Земята, които правеха изпитания върху хората и провеждаха психотропно въздействие.

    Земята със свои си методи помага на човечеството да се защити от всичко това, което спомага за превръщането на хората в животни-роби!

    1. Какво се случва!

    Русия е в мъгла, дим и огън – горещото лято на 2010 година!

    Руснаците все още не разбират, че това е предупреждение за приближаване на съдбоносната дата, която много хора пренебрегват или я споменават с ирония.

    Безсилни са всички напъни на хората поддържащи властта и всички призиви към Бога от неправедните хора. В Космоса и на Земята става това, което хората не са очаквали и за което са се оказали най-малко подготвени: настъпило в ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ!

    Започнало е това, за което са предупреждавали Пророците, древните писания и съвременните контактьори – започнал е, и набира сила процесът на преход на Пространството и на всичко съществуващо на Земята към следващата степен на еволюционната спирала, в Новата Ера, в новото летоброене!

    Този процес е наречен – Квантов преход и това е границата, зад която Светът на Земята ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕДИШНИЯТ!

    През декември 2012 г. завършва 26000-дният период от живота на хората в условията на Материалния Свят на ниските вибрации.

    Завършва Великият Божествен експеримент, даващ на хората самостоятелност в търсенето на пътищата за своето развитие.

    Това означава, че завършва свободното блуждаене на хората между достойните и недостойни постъпки на човека.

    Започва правенето на равносметка и разделянето на хората на такива, които със своето съзнание са се развили до нивото на Човека, и на такива, които все още остават на нивото на човек-животно!

    На планетата е започнала подготовка за преход в новите условия на Битие и времето вече е започнало обратното броене.

    Квантовия преход е съпроводен от сближаването на Тънкия и Физически планове за преход на всичко съществуващо на Земята в новите измерения. При сближаване на планетите става активиране на всички положителни и негативни енергии натрупани на планетата.

    Те започват да се проявяват и да „изплуват”. За хората – това е изостряне на болести, емоции, агресивност и лъжи или търсене на справедливост и правда. Проявяват се всички скрити досега черти на характера. Човек започва да демонстрира своето истинско лице, потвърждавайки с това на кого служи, на силите на Светлината или на деструктивните сили.

    А природата ни удивява с непредсказуеми земетресения и катастрофи, а така също и с климатични аномалии, да обяснят които хората не могат, и които са неподвластни на съществуващите методи на прогнозиране!

    Ставащото е необяснимо от гледна точка на съвременните науки, но е дошло време да се говори за това, за което по-рано не се е говорило и от което зависи по-нататъшната съдба на всеки човек.

    През лятото на 1996 година Владимир Путин – бивш сътрудник в отбора на Анатолий Собчак, през това време вече безработен, получава неочаквано за самия себе си информация от известната в Русия ясновидка Н.П., за това, че след три години той ще стане Президент на Русия и негова задача ще бъде – централизация на властта. Путин погледнал на ясновидката като на побъркана!

    През лятото на 2004 година докторът на техническите науки Леонид Маслов, работещ в системата на Газпром, бил извикан да вземе участие в семинар по разшифроване на Библията.

    На семинара е присъствала и ясновидката Н.П. Тя съобщила, че Леонид е длъжен да предаде на хората Знания, които ще определят по нататъшната съдба на цялото човечество. Маслов възприел казаното като някаква шега…

    На 26 август (този ден ще влезе в историята като особена Дата) Леонид Маслов за най-голяма своя изненада, започнал да записва Текстове с неизвестна за него тематика, предавани му на нивото на неговото подсъзнание от невидим Автор.

    В този ден, без каквато и да е външна помпозност, Висшияt Космически Разум (Създателят на Все и Вся, Всевишният и Отец Небесен) виртуален (virtue – лат. – добродетел, енергия, сила…) и неосезаем, за съществуването на Който все още не спират споровете, след хилядолетия отново напомня за Себе си и открито се обръща към съвременен човек, този път чрез човек от Русия!

    Изборът на Създателя не е случаен: В рода на Леонид Маслов е имало 7 поколения свещеници, а родословието му започва от планината Синай.

    (Справка: Маслов Леонид Иванович – физик, доктор на техническите науки, академик на Академията на технологичните науки на РФ и Руската Академия по естествени науки, член на Президиума на Европейския Делови конгрес, Съветник по Икономическо управление в Администрацията на Президента на РФ, Съветник на Правителството на Словакия, занимаващ се с въпросите на екологичната безопасност на планетата).
    ………………………..

    http://www.otkrovenia.spiralata.net/articles.php?lng=bg&pg=850

    Коментар от insomnia1304 | май 26, 2011 | Отговор


Вашият коментар