Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Консултации

212.jpg

Ако сте тревожен, ако се чувствате изолиран, ако имате проблем и не виждате изход, ако търсите промяна и по-добро качество на живот – обадете ни се. Центърът предлага професионална помощ на всички, които търсят промяна, по-ефективно самопознание, отговорност и авторство над собствения живот, умения за решаване на проблемите и премахване на стреса. Всеки, който иска да сътрудничи на Центъра или да получи специализирана консултация, нека да пише на angeligdb от abv.bg или GSM 0878269488 (без допълнителни импулси).

vinci23.jpg

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ПСИХОТРЕНИНГ И ПСИХОАНАЛИЗА

5 коментара »

 1. Ангеле, махни порното от сайта си, ако искаш да бъдеш вземан на сериозно. Картинката с половия член на човека с камъка е пошла, безсрамна и отблъскваща. Остави на порнографите да правят порнография. Аз лично нямам намерение да се връщам тук, на всяка цена, а камо ли да препоръчвам на някой да ти гледа блога. С уважение…

  Коментар от случаен читател | септември 4, 2007 | Отговор

  • Отдавна витаят всякакви слухове около Леонардо, включително: „Според историци Да Винчи е бил хомосексуалист …“ Гугъл знае повече, чети! Нищо чудно тази изключително известна скица да изобразява интимния му приятел. Свиквайте с мисълта, че скоро ако не си гей може да е подсъдимо.

   Коментар от Kosta | март 15, 2015 | Отговор

 2. Нима едно от най – известните изображения в света е порнография? Нима голото човешко тяло е порнография? Нима един научен труд още от древноста е порнография? Нима Леонардо да Винчи се е занимавал с порнография? Странно…

  Коментар от ssk | октомври 6, 2007 | Отговор

 3. Май има предвид тази картинка
  > https://angeligdb.files.wordpress.com/2007/07/sisyphus.jpg
  Ако не бъркам трябва да е Сизиф тоя младеж. Аз само не разбрах къде е пошлото ама нейсе…

  Коментар от tsvetkoff | декември 2, 2007 | Отговор

 4. В цивилизованото съвременно общество не е прието разхождането на открито без дрехи тоест публичното излагане на сексуалността.Изключение от това правило е допустимо само на определени за целта места като нудистки плажове сбирки и мероприятия на хора споделящи идеята, че човешкото тяло е красиво и без общоприетото облекло. Все пак ние трябва да правиме разлика между еротика и порнография, както и между пуритани и развратници. В случая би могло да се вземе алтернативно решение – да се постави лозов или смокинен лист на “ срамните“ части на мъжа.

  Коментар от Любомир Пенчев | март 1, 2009 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: