Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Присмяла се крушата на кривото дърво…

Да, наистина е неподражаем моралът на нашите народни мутри. Вий чухте ли вече за престрелката между дон Бригадир и дон Бойко? Майчице, велико е: оказва се, че нашите родни и народни мутри били с твърде изострен морален усет и съзнание за чест бе, да не поверваш! Ето сега се „сджавкаха“ тия две емблематични мутри, явно от двата прочути клана на родната ни комунистическа мафия – Бригадир и Бойко. От сблъсъка им хвърчат такива искри, че току-виж ще лумне и пожар. Разбира се, има зевзеци като мен, дето се наслаждават на епичната нравствена епопея на тия титани и колоси на нашата родна чалга-политическа култура.

За какво става дума ли? Ами великият Бригадир рекъл: „Бойко Борисов стремглаво върви към своя провал. Човек, който лъже за миналото си, ще лъже и за бъдещето си“. Чувайки тия несправедливи думи, уронващи бляскавия му имидж, дон Бойко скокнал да се защищава по един доста специфичен начин. Ето, следвайте неговата словесна защита и се дръжте яко за корема – за да не се пръснете от смях:

„Софийският кмет Бойко Борисов внесе нов елемент в предизборната кампания. Снощи той съобщи, че социалистическият кандидат за поста му генерал Бригадир Аспарухов бил при него преди 15 дни и му се молил да го вземе в ГЕРБ, като „какъв да е“. „Заклевам се, да пукна, ако не е вярно!“, заяви (Продължава тук.)

октомври 9, 2007 - Posted by | Мафия, Нрави

6 коментара »

  1. Според мен точно Аспарухов няма никакво право да коментира миналото на който и да е било. Той е един нефелен червен боклук, който говори само глупости. Бойко бил мутра, но го препоръчал за главсек на МВР. Не си следял парите за кампанията, но нямало да допусне да са мръсни. Бойко реагира както се очаква от него – като ядосана мечка. Такъв му е стила. Според мен накендза Бриго с това обвинение. Ако извади и разпечатка, ще стане класика.

    Коментар от Darth Sparhawk | октомври 9, 2007 | Отговор

  2. При тези „велики“приказки, единият от тях е стопроцентов лъжец, но дори и да се разбере кой е той – какво от това ?
    Да не би като се установи, че Първанов е лъжец, нещо да му е станало ??? Я го вижте до шведския крал, а и какви акъли дава само.
    Ако питате мене, въобще не се съмнявам, че и тримата са сигурни лъжци.
    У нас проблема е, че е бъкано с „верващи“.
    А огромната част от тези, които не „верват“ си траят, захапали кокала и стискайки го до посиняване, гласуват правилно !!
    Така че, „положението, вместо да се влошава – става безнадеждно“(по Митко Йотов-бог да го прости)

    Коментар от Eemhaven | октомври 9, 2007 | Отговор

  3. Само да добавя – държавната администрация през последните шест години е „израстнала“ от 85 хиляди на 140 хиляди души. Та, тези нови 55 хиляди клиентела на държавна хранилка, плюс семействата им стават средно около 220 хиляди нови гласа за триглавото чудовище.
    Спри, не ми гавари…..

    Коментар от Eemhaven | октомври 9, 2007 | Отговор

  4. Ангеле виж този блог. САМО В ИНТЕРНЕТ ХОРАТА МОГАТ ДА ПРОЧЕТАТ ИСТИНИТЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ И МНЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ТАЗИ ПРЕФЪРЦУНЕНА МУТРА

    http://boikob.blogspot.com/

    Коментар от Марин | октомври 10, 2007 | Отговор

  5. Геле, нека Бригадира се закълне в медалите на КГБ,ЦРУ,МИ-6,МОСАД,турски,испански и т.н. разузнавания, които е получил за вярна служба … ПРЕДИ и СИГА като разведчик ???? :)))))
    Колкото до ББ, амче досега КОЙ НИ ОГРАБИ, кой ни натресе тая сиромашия – МУТРИТЕ???
    Е щом е така, шъ гласувам за една мутра ДА ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА „ЕЛИТА ОВИТ В ЛАЙНЕН ЦЕЛОФАН“
    Кибик Блаже

    Коментар от blag009 | октомври 10, 2007 | Отговор

  6. Погледнете снимката на Бойко И Бригадир. Познайте какво преживява в момента Бойко ???
    Много е просто – мисли си и се възмущава – „Ммммммм,отвратително…., тази пръдня е само на Бриго. В наште ченгесарски среди, това е основната мирудия……“

    Коментар от Стършел | октомври 10, 2007 | Отговор


Вашият коментар