Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

А какво ли правят в наште тъй славни мутро-мафиотски времена комунистите и комсомолците?!

Някогашната комсомолка и сегашна видна комунистка Атанаска Тенева (подобно на събрата си Жан Виденов, ныне професор по организиране на хиперинфлация!) се изявявала, молим ви се, като всецяло отдадена на… нАуката, била доцентка по не знам си какво; нищо чудно да „преподава“, т.е. да пълни главите на вашите деца и внуци с комунисто-комсомолска отрова, ний не знаем с какво точно пълни главите на вашите деца и внуци, но можем да предполагаме, да се досещаме…

Из: Новият ректор на УХТ Пловдив представи екипа си

Ректорът на УХТ проф. д-р инж. Пламен Моллов представи новото ръководство на пресконференция днес. Доц. Атанаска Тенева поема ресор „Социална информационна и комуникационна дейност“ заедно с … (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

МОЯТ КОМЕНТАР: В жалките времена, в които мутрите, ченгетата, бандитите и милиционерите държат цялата власт в свидното ни отечество и се изявяват като „управници“ и дори, моля ви се, като „държавници“ (мафията у нас успя да заграби в крайна сметка и тоталната власт в държавата ни!), се питаме: а какво правят в това славно мутро-мафиотско време комунистите и комсомолците?! (Имаме предвид комунистите и комсомолците, които не са станали мутри, бандити, ченгета и милиционери!) Оказва се, че комунистите и комсомолците са станали… учени, да, станали са професори, доценти („профанесори“, „босенти“ – както ги наричат студентите!), сиреч, комунизмът у Нашенско се е приютил в… университетите ни (които повечето са менте, разбира се, нали така, какви други да бъдат университетите ни, да не би да има нещо истинско у Мутроландия, та университетите ни да са наред, откъде-накъде ще има нещо истинско тъкмо у Мутроландия, как е възможно да има нещо истинско таман у Мутроландия?!)

И тъй, автентичният (и честен, некрадлив до непорочност, до ангелска и монашеска душевна чистота!) комунист Жан Виденов сега вече е… професор (предполагаме той преподава тъй важната нАучна дисциплина как се прави хиперинфлация и как комунистите могат да окрадат до шушка спестяваниьята на цяла една малоумна нация!), днес научаваме, че някогашната комсомолка и видна пловдивска комунистка Атанаска Тенева била станала, молим ви се, доцентка по незнам си какво (по фуражките на униформите в съветската армия може би, знам ли по какво?!) в „университета“ по… ядене, по хранене: представяте ли си, изглежда комунистите наистина са най-добри в яденето, заслужават да са водещи в таз нАучна дисциплина?!!

Както и да е де, ний познаваме другарката Тенева от някогашните блажени и непрежалими комунистически времена, когато и тя, и Жан Виденов, и кой лине още бяха все видни пловдивски щатни комсомолски дейци, ето, сега, слава Богу, доживяхме и имаме щастието да ги зърнем в качеството им на учЕни, от което си правим извода, че в наште тъй славни мутро-бандитски (и просташки!) времена Партията е получила директивата да овладее, да постави под свой контрол нАуката, културата, образованието – сиреч, да тури ръка върху жизнено-важната сфера, в която се формират тъкмо душите (и идеите, и ценностите) на младите хора.

Много правилно се е ориентирала Партията-Кърмилница, завладее ли душите на младите, завладяла е бъдещето на малоумната ни нация, което значи, че комунизмът в нашите предели ще бъде вечен, неизкореним – щом е пуснал корени, повтарям, именно в душите на младите. И Жан, и Атанаска, и останалите (и професор Митю Гестапото…, и доцентът от ПУ, носещ кличката „Трактора“, да изброявам ли още?!), несъмнено, могат да преподават една-единствена „нАучна дисциплина“, която може да се обозначи с термина КОМУНИЗЪМ, какво друго да преподават, те само това могат, те само от комунизъм (и от бандитизъм, то всъщност комунизъм и бандитизъм са едно и също нещо!) само разбират, комунизмът се е настанил за вечни времена в душите им, оттам неговата отрова пълзи към душите на младите, на студентите, на учениците (нима някой се съмнява, че душите на огромната част от учителската армия в Мутроландия пак са подвластни на „единний светлий комунизъм“, на какво друго да са подвластни?!)! И така отровата на комунизма трови живота на целокупната ни, подчертаваме, и съвсем нещастна, поради малоумието си, нация.

Толкова, установихме днес, че Партията (БКП-БСП, за разлика от БКП-ГЕРБ-мутри) владее в днешно време „културно-ентелектуалната“, т.е. „идейно-ценностно-духовната“, с извинение, сфера в живота на нацията ни, а на бандитите и на мутрите е оставила политическата власт и непосредственото практическо крадене (в което, разбира се, с ентусиазъм участват и много комунисти, разбира се, другаря Гергов да не лапа мухи в тия тъй славни бандитски времена?!).

Само единствена другарката Дърева си остана нещо като жрица и светица (и жива мумия!) на автентичния роден (и съветско-руски) комунизъм, тя изцяло и напълно е отдадена на неговите „идеи“ и без да се предрешава като „учена“ и като „менте-професорка“, без никакви титли, громи неговите зли врагове (като мен!) из медиите, намиращи се, естествено, пак под общия контрол на властовия мастодонт ГЕРБСП.

Хубав ден ви желая и приятни, направо бодри мисли ви желая – във връзка с казаното! Бъдете здрави!

Освен това смятам, че нашият „Картаген“ – масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили – и като индивиди, и като нация – тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили – и за които сме платили тежка цена.

януари 15, 2020 - Posted by | Демокрацията, Образование | ,

Няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: