Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Управляват ни безмозъчни подлоги: ето този кмет казва, че още не знае от коя партия е, дали е от от БСП или пък е от ГЕРБ щял да каже началникът му!

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Страшна работа, единственото, което движи тия мижитурки, е келепирът, нищо друго тях не ги вълнува, срамота! Отваряйте си очите, граждани, не гласувайте за такива подлоги, гласувайте за личности, които имат поне капчица достойнство, някакви принципи – и не са толкова лакоми! Този е критерият, колкото повече български избиратели разберат това, толкова по-скоро тая арогантна и крадлива пасмина ще бъде изтикана на бунището – където й е мястото!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

септември 22, 2015 - Posted by | Демокрацията | , , , , , , , , ,

Няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: