Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Още една реч на Саакашвили – настолно пособие за ефективна борба с корупцията, което препоръчвам на нашите управляващи

Ние довеждаме нови украинци, това е много важно, нови хора идват, съвършено новата система иска съвършено нови хора, в тази страна има изключително много добри, порядъчни, нормални хора, които трябва навсякъде да слагаме. И това сега е главното, и затова нищо няма да се върна назад, всичко само ще се задълбочава (за някои ще се влошава!), но за обществото аз мисля, че ще се задълбочава, реформите ще тръгнат и хората всеки ден ще почувстват изменения към по-добро.

Така завършва речта на Саакашвили, запис на която сложих преди малко в блога си и която току-що изслушах най-внимателно. Така според мен трябва да я изслушат и нашите реформатори, много ще научат от нея. За да разберат къде бъркат. Основното е, че им липсва онова, което отличава Саакашвили от тях: той тия неща вече ги е правил и по тази причина добре знае как стават, заради това и е уверен, че и този път ще работата ще потръгне.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

юли 9, 2015 - Posted by | Демокрацията | , , , , , , , ,

Все още няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: