Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Кратък отчет за мой задушевен разговор с инспекторката по философия в РИО-Пловдив г-жа А.Кръстанова

Тя не пожела да запиша разговора ни на видео, по тази причина ми се налага да предавам онова, което научих от този разговор, под формата на словесно описание. Скоро и ще анализирам разговора ни, щото, не крия, успях да науча доста любопитни подробности, касаещи психологията, ценностите и манталитета на примерния служител на Системата; а за мен тия неща са крайно интересни и вълнуващи, аз от доста време, както знаете, изучавам чудатите феномени, свързани с изучаването на този толкова достоен предмет на човешкото познание.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

август 9, 2014 - Posted by | Образование | , , , , , , , , , ,

3 Коментари »

 1. Уважаеми г-н Грънчаров,с голям интерес се насочих към вашето „автоинтервю“ за разговора ви с инспекторката ,представител на СИСТЕМАТА.От изказа ви се вижда,че сте достатъчно интелигентен,ерудиран и достоен човек ,но изтърпях само първите 7-8 минути,защото качеството на звука е ужасно-много слаб звук и ако бяхте насочили камерата към себе си /чете се и по устните/ щеше да е по-добре.Споменахте,че не може да говорите по-силно защото сте на обществено място,но за съжаление резултатът е измъчващ за вашия слушател,а бих изслушала целия запис и не един път. Има ли възможност -техническа,да оправите звука…Бегъл преглед в блога ви ми дава представа за интересните идеи,полемики и теми,които засягате и при малко свободно време ще се задълбоча в разглеждането им…С уважение Лена Недялкова -обикновен учител.

  Коментар от Lena Nedialkova | август 10, 2014 | Отговор

  • Госпожо, благодаря за интереса! Звукът наистина не е добър, щото е на открито, има разни шумове, това са рисковете на „предаването на живо“ и то в градска среда. Но казвате, че почти съвсем не се чува, при мен не е така, дали не се дължи на настройките за звука на Вашия компютър? Иначе няма как аз да оправя звука, понеже съм и слаб в техническите неща. Но в блога ми пък също има и словесен разказ за това какво си казахме с тази инспекторка, ето тук: http://aig-humanus.blogspot.com/2014/08/blog-post_40.html В този същия, именно в моя текстови блог има много материали за образованието и по други теми. Ще се радвам да са Ви интересни! Всичко добро! С поздрав: А.Грънчаров

   Коментар от Ангел Грънчаров | август 13, 2014 | Отговор

 2. С голям интерес чета всяка една статия в този форум. Тази също е много добра. Поздравявам Ви за което!

  Коментар от врати за апартаменти | септември 8, 2014 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: