Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Пропага(н)ден руски филм срещу България – и срещу европейската интеграция на страната

“По интернет се разпространява един безобразен филм, наречен “България умира тихо”, с автор журналист от вестник “Комсомолска правда”. Това е филм, в който, за мое много горчиво съжаление, участват и български политици и социолози. Филм, изпълнен с манипулирани факти.

Аз не мога да отрека, че нещата, за които се говори, не са измислени, но те в никакъв случай не се дължат на евроинтеграцията ни. И другото, което е по-грозно, как може българската държава, българското външно министерство да допусне такъв филм с посланието “Вижте как умира България в прегръдката на Евросъюза”.

Райна Манджукова, бивш председател на Агенцията за българите в чужбина
По същия повод прочетете и коментара Руски филмов кукиш показа лицата на българската пета колона на Иво Инджев в неговия блог. Апропо, длъжен съм да кажа, че за да съчиня заглавието на този постинг използвах израз от неговата статия. Прочетете също така и коментара под заглавие Руски филм “България умира тихо” ни изкарва жертва на ЕС (с видео). Ето един цитат от този анализ: „Твърди се, че филмът е подготвен и като пропаганда сред демонстрантите в Киев. Внушението е: вижте какво се случи с България и помислете наистина ли искате да се присъедините към ЕС!“

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

януари 21, 2014 - Posted by | Антикомунизъм | , , , , , , , ,

Все още няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: