Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Клета Българийо, ще станеш още по-клета ако продължиш да живееш с представите за „демокрация“ на мерзавците, на слугите на олигархията!

И тази сврака ли се включи в оплюването на протестиращите?! И тя ли започна да слугува най-усърдно на олигархията ни? Като си се продавал, като си приемал да изпълняваш, срещу заплащане, мръсни медийни поръчки, нека да имаш доблестта да приемеш и разобличението и презрението от ония, които толкова време си лъгал, с чието търпение толкова време си си играл; и които в един момент са започнали да се гнусят от теб? Да, идва момента, в който всеки за всичко ще си плаща. Поне морално да си плаща, не инак, не да връща парите, дето е получил за мерзостите си, щото ако се наложи да връща парите, тия, горките, ще ореват цялата Вселена! А да си плаща с презрението на ония хора, които повече не понасят медийните мерзавци. Обаче е много хубаво да се види с каква болшевишка агитпроповска ненавист този „богослов-психиатър“ заклеймява с пяна на устата ония, които са бръкнали така дълбоко в най-съкровеното на душата му. Клейми разобличителите на подобните на самия него с крайна болшевишка ненавист – и, видите ли, си позволява да защищава, представете си, „демокрацията“ ни?!

Клета Българийо, ще станеш още по-клета ако продължиш да живееш с представите за „демокрация“ на мерзавците, на слугите на олигархията, на тия, които за шепа парични знаци са готови да продадат не само теб, а дори и собствените си майки. Аз все пак, позволете, бих си позволил да запитам: а чии интереси защищава този агитатор, дето така яростно клейми „лошите“, та с такова дразнещо самочувствие се изявява като нравствен проповедник? Кой е изворът, потайното основание на това негова смайващо самочувствие?

Д-р Николай Михайлов: Списъкът с „Комисарите на подмяната“ е потрес!

Според диагнозата на известния психиатър-политик този документ по смисъл, съдържание и тон е скудоумен, но съществува опасност от болшевизация на протестния авангард. Списъкът станал известен като „Комисари на подмяната“ групира журналистите и ги квалифицира като нацисти, сталинисти и криминално проявени. Същинската изненада за мен настъпи в момента, в който разбрах, че това е официализирано на сайта „НоОрешарски“, който е сайт на Протестната мрежа. Дори в началото помислих, че този анонимен материал е провокация на управляващите, на властващата олигархия. Очаквах това да е и реакцията от хората от Протестна мрежа и от сайта – кментира д-р Николай Михайлов.

Вижте изявленията на така сърдечно засегнатия д-р Михайлов:

.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

ноември 7, 2013 - Posted by | Демокрацията | , , , , , , , , ,

Все още няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: