Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Pink Floyd: The Wall (целият филм)

Петицията, наречена Открито писмо до г-н Премиера по важен национален въпрос, именно въпроса за образованието на децата ни, събра подписите на 407 човека и… беше забравена! У нас, знайно е, всяко чудо е най-много за три дни, а дори и за по-малко. Особено пък ако се отнася до въпроси като образованието, духовните неща, никакво чудо даже и не може да се случи. Тъй че, гледайки знаменития филм Pink Floyd: The Wall – който по същество съдържа същите идеи, от които се вдъхновяваме ние, борците за истинска реформа в българското образование – се позамислете и ако искате, идете и се подпишете под петицията.

Моля, не обричайте повече децата си на издевателствата на обезличаващата образователна система, наследена от комунизма, която си стои непокътната като бетонен бункер! Страшно е, че спокойно си спим, а разрухата в образованието се шири и върлува както иска; нейни жертви са нашите деца!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

май 2, 2012 - Posted by | Образование | , , , , , , ,

Все още няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: