Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Какво е Гоце Първанов: български президент или руски комисар и резидент по защитата на геостратегическите енергийни интереси на Русия?

Дадох си труда тази сутрин на прочета статията на г-н Президента, наречена В енергийната стратегия и политика са нужни прагматизъм и лидерство. И знаете ли какво открих – понеже отдавна съм изследовател на своеобразния стил на нищонеказването, който разви Г.Първанов в годините на пребиваването му на поста държавен глава на България?

Ами открих това, че този път с тази своя „статия“ той, за разлика от всеки друг път, казва нещо, и то необичайно ясно и твърдо; изглежда тази статия я е получил изготвена в Москва и само я е публикувал от свое име. Този необичаен за собствения стил на изразяване текст ми говори точно това, и то до степен, че съм готов да се обзаложа: не Първанов е писал този текст, не са го писали и неговите секретари, този текст е писан в Москва! Сигурен съм, че е така, прочетете и вие ако искате „президентската статия“, и ще откриете сами нещо, което не може да се отрече. А именно, в нея с необичаен за обичайния си мухльовски стил на нищонеказване Г.Първанов този път твърдо и категорично застава зад руските геостратегически енергийни проекти, и то до степен, че човек неизбежно трябва да се запита: а какъв всъщност е тоя Гоце Първанов, български президент ли е, или е просто руски извънреден комисар по защита на интересите на Русия в България?

Аз този въпрос отдавна си го задавам и на него съм отговорил съвсем ясно: Г.Първанов не е български президент, той не може да е български президент. Той е възпитан да служи на СССР, той, в качеството си на агент на ДС, винаги е обслужвал ОЩЕ >>>>>

септември 9, 2009 - Posted by | Съвременност | , , , , , , ,

Няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: