Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Най-активните оплювачи на Костов се оказаха най-мръсни ченгета на ДС: за какво ви говори това, мили ми мислещи българи?

ноември 29, 2008 - Posted by | Съвременност | , , , , , , ,

22 Коментари »

 1. Г-н Грънчаров, за щастие чрез този клип се запознах най-сетне с вас! Ще ви задам няколко въпроса:1) Не мислите ли, че изразяваната от Вас пристрастна оценка за г-н Костов като държавник и СДС-арския гилдия не е едностранно насочена? 2) Защо причислявате само управляващите към лагера на НЕдемократите, а не и т.самонареклата се „опозиция“, само за името“демократ “ ли, дето си е сложила в името на партията си?3) Защо опозиционното поведение на г-н Костов се състои само в разобличаване на корупцията на управляващите с еврофондовете, а не споменава за приватизационните кражби, които БСП е правило във всичките си управления и продължава да прави – това не е ли корупция, или еврофонодвете не бяха на мода през време на г-н Костовото управление? 4)Случайно ли е тази „опозиционна“ политика на „опозицията“ ни в лицето на всички СДС-партийки или не? 5) Не чувствате ли, че квалификацията“Ти си ченге, защото не си с нас!“ е останала единствената „дясна“ идеология на г-н Костовата партия и останалите партийки на СДС.-тата? 6)Като ви чувам как смело си служите с обръщението „ченге“ си спомням за новата измислица наречена „Комисия по досиетата“, съставена с участието от двата синьо-червени лагера, която върши смело същото и изкарва масово досиетата, уви, само на хорица отпреди 1989 г., които обаче нямат никакво участие в последвалото след 1989 г. разграбване на България и довеждането й до състояние сега на национална катастрофа с активните усилия на всички правителства от синьо- червения политически лагер??? 7) Също от днес няма да ме учудва защо и политическите анализатори на „Идея за България“ са наречени със същия звучен епитет“Ченгетата на Идея за България“ и от какъв характер са клеветниците?! Знаете ли г-н Грънчаров, че в моята втора родина Финландия- една от най-развитите демокрации в света, непрозрачно осъществените приватизационни и концесионни сделки, направени през всички правителства в прехода се считат с 1 милион евро глоба и 10 години затвор с конфискация на имуществото до 10-то коляно и никога повече да не работи в държавната сфера, с губене на пенсионния си стаж в държавната сфера…( под секрет ще ви кажа, че такъв е антикорупционния закон за държанвния служител тук, а държавниците носят отговорност пожизнено и посмъртно да управлянието си БЕЗ ДАВНОСТ)? Мисля, че за огромно съжаление в България все още няма съдебни критерии“що е корупция“, защото така желае обединения по интереси „червено-син политически лагер“ в НС!!!Пожелавам Ви с това си слово да стигнете максимално далеч в правене пияра на г-н Костоф- има си защо?
  С най голямо уважение
  Дора Апостолова
  Хелзинки, Финландия
  Сайт „Идея за България“ http://www.ideyazabulgaria.org

  Коментар от Дора Апостолова | ноември 29, 2008 | Отговор

 2. Трагично Грънчаров, че сте ми изтрили коментара?! Това показва липса на какво да е демократично съзнание, авторитарен подход и гузна съвест. Дали не е от марксистко ленинската философия, която съм сигурна, че владеете добре ,както владее политикономията вашия кумир? Запазваме си правото да трием и вашите, при посещение на сайта ни!
  С подравни отново!
  Дора Апостолова, Хелзинки, България
  Идея за България http://www.ideyazabulgaria.org

  Коментар от Дора Апостолова | ноември 29, 2008 | Отговор

 3. Съобщението Ви е задържано за модерация заради линка (системата е автоматично настроена на този режим с оглед предотвратяване на спам). Избързали сте, ерго, с квалификациите по мой адрес. Така и не можех да разбера патоса на Вашия антикостовистки плам, но всеки си има право на лична преценка. Не можете да ме задължите зда мисля като Вас…

  Благодаря Ви за това, че участвахте в дискусията…

  Коментар от Ангел Грънчаров | ноември 29, 2008 | Отговор

 4. Разликата е голяма- първият задържан за преглед, вторият пуснат веднага и първият възстановен след протеста НО ЦЕНЗУРИРАН? Подходът е очеваден?
  Ето, отново го пускам ПЪЛЕН, надявам се че втори път няма да го цензурирате? Разочарована съм!
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––

  1 постинг:

  Г-н Грънчаров, за щастие чрез този клип се запознах най-сетне с вас! Ще ви задам няколко въпроса:1) Не мислите ли, че изразяваната от Вас пристрастна оценка за г-н Костов като държавник и СДС-арския гилдия не е едностранно насочена? Защо причислявате само управляващите към лагера на НЕдемократите, а не и т.самонареклата се „опозиция“, само за името“демократ “ ли, дето си е сложила в името на партията си? Защо опозиционното поведение на г-н Костов се състои само в разобличаване на корупцията на управляващите с еврофондовете, а не споменава за приватизационните кражби, които БСП е правило във всичките си управления и продължава да прави – това не е ли корупция, или еврофонодвете не бяха на мода през време на г-н Костовото управление? Случайно ли е тази „опозиционна“ политика на „опозицията“ ни в лицето на всички СДС-партийки или не? Не чувствате ли, че квалификацията“Ти си ченге, защото не си с нас!“ е останала единствената „дясна“ идеология на г-н Костовата партия и останалите партийки на СДС.-тата? Като ви чувам как смело си служите с обръщението „ченге“ си спомням за новата измислица наречена „Комисия по досиетата“, съставена с участието от двата синьо червени лагера, която върши смело същото и изкарва масово досиетата, уви, само на хорица отпреди 1989 г., които обаче нямат никакво участие в последвалото след 1989 г. разграбване на България и довеждането й до състояние сега на национална катастрофа с активните усилия на всички правителства от синьо- червения политически лагер???Н Също от днес няма да ме учудва защо и политическите анализатори на „Идея за България“ с наречени със същия звучен епитет“Ченгетата на Идея за България“ и от какъв характер са клеветниците? Знаете ли г-н Грънчаров, че в моята втора родина Финландия- една от най-развитите демокрации в света, непрозрачно осъществените приватизационно и концесионни сделки, направени през всички правителства в прехода се считат за ВИСШ ИЗРАЗ НА КОРУПЦИЯ И СЕ НАКАЗВАТ ЖЕСТОКО- току що се наказа кмета на една община, че е извършил концесионна сделка в ущърб на държавата и се наказа с 1 милион евро глоба и 10 години затвор с конфискация на имуществото до 10-то коляно? Мисля, че за огромно съжаление в България все още няма съдебни критерии“що е корупция“, защото така желае обединения по интереси „червено-син политически лагер“ в НС!!!Пожелавам Ви с това си слово да стигнете максимално далеч в правене пияра на г-н Костоф- има си защо?
  С най голямо уважение
  Дора Апостолова
  Сайт Идея за България http://www.ideyazabulgaria.org

  Коментар от Дора Апостолова | ноември 29, 2008 | Отговор

 5. Мисля, че дългото отсъствие на г-жа Апостолова от нашата ПЪРВА РОДИНА(поне за мен и единствена РОДИНА)не й дава право(по точно възможност за обективен поглед върху обстановката тук)да обсъжда и преценява правилността на нашите мнения(даже и да са малко пристрастни). Ние сме тук, понасяме, преживяваме , чувстваме, изстрадваме и т.н.т. всичко ,което се случва. Стараем се да направим нещо, тук и сега. У нас спомените са вчерашни, не от 80-те години на онзи век, в който тя, щастливо се омъжи за финландски гражданин и напусна със семейството си България (интресно как се случиха тези неща в онези години?!?!?)Заживя щастлива във нейната ВТОРА РОДИНА и все още от ТАМ, ни наставлява
  назидателно,отправя злобни, дребнави забележки,коментари и заключения,както по отношение на автора на статията , така и по отношение на някой политици(вкл. явно ненавиждания от нея Костов). Обидено цупи устни, че ги наричали ченгета,ами нека всички погледнат сайта рекламиран от нея и съдят по публикациите там-анкети, стенограми на ДС и пр.

  Коментар от Огнян | ноември 30, 2008 | Отговор

 6. Г-жо Апостолова, имате съновидения! Признавам си, нямам време да изчета писанието Ви, камо ли пък да го „цензурирам“! Бъркате ме с някой, предполагам. Или искате да ме изкарате за какъвто не съм. Явно ми имате за нещо зъб, но не си го изкарвайте чак толкова елементарно…

  Коментар от Ангел Грънчаров | ноември 30, 2008 | Отговор

 7. Госпожо Апостолова,

  Нима не сте разбрали простата истина, че „крадецът вика – дръжте крадеца“. Ниме не сте прозряли, че най-гнусните ченгета са тези, които приписват тази своя дейност на опонентите си.

  Лицето Грънчаров (философът марксист-ленинист-костовист) е типичен пример на крадец, който вика „дръжте крадеца“. Пратен е да учи партийни науки в Ленинград точно когато един негов съименник от Ботевград е излежавал присъда в затвора за антикомунистическа дейност.

  Това съвпадение никак не е случайно! Явно съвпадението на имената е било добре дошло за комунистическите тайни служби, тъй като по този начин те са могли да заблуждават (и продължават да го правят) обществеността относно дейността на истинския антикомунист.

  Особено активна е дейността на „философа“ Грънчаров по възвеличаването на Иван Костов. Явно това е последната задача на службите – решили са отново да дадат рамо на този крадец и мошеник, унищожител на дясното политическо пространство, укривател на милиардите народни пари ограбени от комунистите. И „философът“ послушно изпълнява, като за награда получава от време на време разни подаръчета и е канен на вечеринки и кьорсофри.

  Да се спори с „философа“ е толкова безмислено, колкото с най-деградиралия квартален соц-милиционер. Така че, съветвам ви, не си хвърляйте думите напразно. С Грънчаров (философа-марксист) не може да се спори, но той и подобните му трябва да бъдат разобличавани, тъй като не малко хора са успели да заблудят с лъжите и манипулациите си.

  Всичко добро ви желая,
  Влечугото

  Коментар от Влечугото | ноември 30, 2008 | Отговор

 8. Що се отнася, до написаното от индивида, нарекъл се „Огнян“, това е, явно, логистична подкрепа за „философа“ от наставниците му. „Философът“ не може да даде смислен отговор на никакъв въпрос и изпада в неловко положение. Та затова има нужда някой „независим“ да разкритикува опонентите на „философа“ – типичен ченгесарски номер!

  Коментар от Влечугото | ноември 30, 2008 | Отговор

 9. Драги Бояджиев, защо си се нарекъл „Влечуго“, може би – ако вярваме на д-р Фройд – това се дължи на комплекса ти за малък пенис?! 🙂 И го избиваш този свой комплекс като неуморно воюваш срещу всичко, казано или написано от мен и от… Костов?!

  Успокой се бре, човече, може някога и да ти порасте, нищо не се знае… 🙂

  Коментар от Ангел Грънчаров | ноември 30, 2008 | Отговор

 10. Драги Грънчаров, ако си спомняш добре, ти самият ме нарече „влечуго“ и аз безропотно възприех това прозвище. Ти, като ученик на д-р Фройд, ще обясниш най-добре защо си ми го дал.

  Коментар от Влечугото | ноември 30, 2008 | Отговор

 11. Не си спомням аз да съм те хорактеризирал по този начин, но „влечугото“ е доста популярен в нета термин…

  Коментар от Ангел Грънчаров | ноември 30, 2008 | Отговор

 12. Ти не се занимавай с мен, а по-добре отговори на г-жа Апостолова. Ама не можеш никакъв смислен отговор да й дадеш! Освен да обвиняваш несъгласните с теб, че са ченгета, на нищо друго не си способен! Виждам, че се опитваш и разни чалгаджийско-милиционерски остроумия да подхвърляш, но резултатът е плачевен (за теб, разбира се).

  Коментар от Влечугото | ноември 30, 2008 | Отговор

 13. Много са се превъзбудили някои тук, къде им обива пак.
  Дежурният по сайта и той е налице, че и въпросчетата си все задава неуморно.
  Прав беше Костов, липсва ви въображение:))))

  Коментар от Карина | декември 1, 2008 | Отговор

 14. Другарке Карина, ти сигурно имаш много силен интелект и развито въображение. Ами тогава защо не отговорииш на въпросите на г-жа Дора Апостолова вместо „философа“? Той явно не е в състояние да отговори, горкия. Помогни му малко, докажи силата и правилността на костовашката идея!

  Коментар от Влечугото | декември 1, 2008 | Отговор

 15. Уважаеми г-н Бояджиев/ влечуго/ благодаря Ви за подкрепата и защитата. Аз въобще не се надявах на отговор от самото начало. Г-н Огнян ( предполагам кой е ) редовно се явява тук, когато и аз се поява и говори същото. Той едва ли знае, че аз имам много ясна представа за случващото се в България от погледа на безпристрастия политически анализатор и изграден демократ в дългото ми живеене в едно друго общество. Това съм отразила в моите анализи, публикувани в сайта ни, също и в многото програмни документи на Движението ни, в чийто списване активно съм участвала. Чувствам ви за свой дълбок съмишленик и ще бъде чест за мен да осъществя дълготраен конак с вас, ще бъде удоволствие да побеседвам с чудесен събеседник като вас,когото от днес много уважавам! Благодаря Ви- Дора

  Коментар от Дора Апостолова | декември 1, 2008 | Отговор

 16. Г-жо Дора, приятно общуване с вашия дълбок съмишленик-поклонник, дежурения по антикостовизъм в моя блог, г-н Влечугото (Бояджиев)! Приятно ни беше че ни възвестихте своята абсолютна истина, която обаче ни е абсолютно безинтересна: чували сме я от господата Кеворкян и пр., все най-примерни ченгета от ДС…

  Коментар от Ангел Грънчаров | декември 1, 2008 | Отговор

 17. По повод постовете на Влечугото и г-жа Апостолова
  1.Не съм фен на г-н Грънчаров. И т.н „логистична подкрепа“, оказана по такъв типичен „ченгесарски“ начин витае само в главата на г-н Влечуго. Тази подкрепа бе предизвикана, единствено от нравоучителния тон на г-жа Апостолова.Повече по коментара на Влечугото, просто няма какво да се каже. Там няма нищо смислено, само квалификации и едва ли не псувни.
  2. Г-жо Апостолова, няма как да предположите кой съм, тъй като СЕ ЯВЯВАМ В ТОЗИ БЛОГ ЗА ПЪРВИ ПЪТ И ТОВА Е ПЪРВИЯТ КОМЕНТАР НАПИСАН ОТ МЕН.Вие изглежда имате повече, виртуални контакти с г-н Грънчаров, така, че бихте могли да прегледате статиите му и коментарите под тях и да установите, наистина е така.Варно е , не зная, че имате много ясна представа за случващото се в България от погледа на безпристрастия политически анализатор и изграден демократ в дългото Ви живеене в едно друго общество, но параноята която Ви е обхванала че Ви следя(„редовно се явява тук, когато и аз се поява и говори същото“) явно е медицински проблем.Подразниха ме изразите „моята втора родина Финландия“ , „СДС-арския“, „СДС-партийки „,“червено-син политически лагер”с които смятам, че обиждате хиляди привърженици на тези партии(който отново подчертавам са тук и опитват да направят нещо за ПЪРВАТА СИ И ЕДИНСТВЕНА РОДИНА-БЪЛГАРИЯ).Нищо в коментарите Ви не потвърждава твърдението за „безпристрастия политически анализатор и изграден демократ“
  Съжалявам, че се налага да разменяме реплики в блога на г-н Грънчаров, независимо от това дали го уважаваме или не.Обещавам на г-жа Апостолова да прочета нейните анализи, публикувани в сайта Идея за България, както и в многото програмни документи на Движението, в чийто списване активно е участвала.Надявам се след това да бъда допуснат до коментарите в сайта на движението.(Ще бъда със същото име и и мейл с, които съм се показал и тук.
  Моля, автора на блога да ме извини за предизвикания, не особено приятен дебат, нямащ почти нищо общо със статията.Съжалявам.

  Коментар от Индивида нарекъл се Огнян | декември 2, 2008 | Отговор

 18. Всички сме виждали влечуди.

  Сигурен съм ,че и чейвеи или плужек да те нарекат пак ще го възприемеш.
  Хора като тебе умеят само да обиждат. Мога да предполагам само какво представляваш , научи се пърно да общуваш с хората тогава ги обиждай. Сигурен сам ,че ако се изправиш пред широка аудитория едва ли ще се държиш толкова наперено. Твоите постове и коментари никой не ги чете , никой не те забелязва.Колкото и да обиждаш.

  А относно Костов , тук с Грънчалов (Грънч както го наричат) коренно се разминаваме.Вече съм казвал какво мисля по темата.

  Коментар от Калоян Борисов | декември 2, 2008 | Отговор

 19. Калоян, няма лошо да се различаваме в оценките, напротив, съвсем естествено е, а пък кой е прав, ще покаже времето – и историята! 🙂 А и в споровете се ражда истината. Разбира се, ако се спори човешки, иначе всичко се обезсмисля. А нападките, тъпите обиди са признак за злоба и липса на аргументи…

  Коментар от Ангел Грънчаров | декември 2, 2008 | Отговор

 20. Драги Калояне,

  Да ме нарича който и както си иска! Какво значение има това? Не е ли най-важното да се разбере истината?

  Вашият Грънчи заблуждава и мами целенасочено хората. Ето това е проблемът!

  Коментар от Влечугото | декември 3, 2008 | Отговор

 21. Др. Влечуго,
  ние не влизаме тук да си задаваме тъпи въпросчета, а да четем, изказваме мнение и общуваме. Тук достъпа е свободен, но все пак, когато влизаш чужд дом трябва да го правиш с доброжелателност, иначе защо изобщо ходиш там, където не ти е приятно. Това направо на мазохизъм ми прилича.
  Защо изобщо си мислите, че някой е длъжен да ви отговаря на въпроси водещи към безкрая :)))

  Коментар от Карина | декември 3, 2008 | Отговор

 22. Оказа се обаче,че и най-големите защитници на Костов са били ченгета, а сега де! Примери: Георги Данаилов, Радосвет Радев,Атанас Свиленов,няколко главни редактори на в-к „Демокрация“.

  Коментар от GSM | септември 2, 2009 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: