Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Уволнението на Станишев: граждански акт с огромен символичен смисъл

Започна подписката за уволняване на некадърното, арогантно, крадливо, лъжливо и поради всичко това срамно и унизително за европейска България правителство „Доган-Станишев-Симеончо“. Тя е предложена на нас, работодателите на правителството, от опозиционните партии ДСБ, СДС, ГЕРБ, инициатори на този съвсем цивилизован акт, който може да активира гражданското общество за по-решителни действия. Това е своеобразен референдум, в който ще се установи каква част от българите са автентични европейци и каква част е все още с азиатско-гоцево-путински манталитет.

Лично за мен тази акция е добро начало, въпреки воя на някои уж радикални среди, които обаче дори несъзнателно правят всичко за бетониране на жалкото и унизително статукво. Защото ако не започнем действия за бутане на позорящото ни правителство ще обречем страната си на нови и нови щети: управлението на ченгесариата, обединен около Гоце и Доган, е изцяло вредно за европейска България. То е и най-решителен опит за връщането на България в прокрустовото руско ложе, където безжалостно се издевателстват с нас. Ето защо и аз вече подписах своята заповед за уволнение на антибългарското правителство – въпреки че съм го уволнил публично много отдавна.

Та който желае да подпише своята заповед за уволнение на Станишево-Догановото правителство може да го направи за една минута ето оттук. Такова едно символическо действие има огромен смисъл за активиране на гражданското демократично (ОЩЕ >>>> )

септември 6, 2008 - Posted by | Съвременност | , , , , , ,

Няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: