Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Единственият автентичен и достоен национален празник на суверенна България

Днес е 6-ти септември, единственият автентичен и достоен национален празник на суверенна България; другата България, русофилската, празнува 3-ти март. Това е положението, имаме два национални празника за да се самоунижаваме пред „освободителката“ Русия. Какво да кажа тук още? Ще кажа най-важното: когато ние, българите, решаваме да обединим българските земи, „освободителката“ Русия скоква и жестоко ни наказва. И даже подскокоросва Сърбия да ни нападне и да ни забие нож в гърба: да не мислите, че сърбите просто ей-така, за едното нищо са ни нападнали – както пише в учебниците по история на нашите деца?!

Историята трябва да се знае и да се тълкува вярно. Тоест трябва да се осмисля. Защото в нея има пребогат смисъл. Ето, в тия дни „освободителката“ Русия жестоко наказа един друг народ, който също е освобождавала: грузинците. Пред очите ни ги наказа, ала мнозинството от нас, българите, не се усетихме за какво е знак и символ това агресивно действие на Русия. Нас пък Русия ни наказва по друг начин: унижава ни, под нейн диктат продажните български управници подписват изгодни само за Русия договори, само и само да и угодят и да задоволят тщеславието й, нарича ни свой „троянски кон“ в Европейския съюз и в НАТО и какво ли не още. Европа ни санкционира като спря парите, а пък руските мекерета, които ни управляват, веднага ратифицираха споменатите договори с Русия, за да покажат на Европа кой е истинският господар на България. И веднага удариха третата „първа копка“ на АЕЦ „Белене“, удари я Дмитрич, съветският премиер на (ОЩЕ >>>> )

септември 6, 2008 - Posted by | Съвременност | , , , , , , , ,

2 коментара »

  1. Това е български празник, нямаше нужда статията ти да е за Русия и за Интернет безчинства. 🙂

    Честит Празник!

    Коментар от ssk | септември 6, 2008 | Отговор

  2. Успех довечера! Освиркайте ги за всички, които не могат да бъдат днес в Пловдив, но не понасят вече тази ченгесарска воня!

    Коментар от Монтана | септември 6, 2008 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: