Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Продажници, предатели и най-презрени слуги

Другарите, таварищите, нашите управляващи де – все ченгета, милиционери, мафиоти и синчета на ченгета, мафиоти и милиционери – този път надминаха и самите себе си в угодничеството си пред своя кремълски господар. Разчувствани от високата чест, че той самият, всемогъщият батюшка, е благоволил да дойде на крака пред тях, нашите подлизурковци подписаха каквото той пожела и им рече. А пък и най-мизерничка някаква мисъл за национален интерес и достойнство, естествено, изобщо не мина из съзнанието на тия предатели.

Доказаха обаче и на последния малоумник у нас колко струват и какво представляват: доказаха, че са презрени слуги на своя кагебистко-олигархичен началник. Сега този последен малоумник още се драпа и чеше по косата и главата, оти още не може да асимилира че чак такова подлизурство е възможно. Ала не е изключено – от стреса и жестоката интервенция върху съзнанието му – току-виж този същият нашенски малоумник в един момент да вземе на прозре що става. А пък нищо чудно, що не и да вземе да рипне да се възмущава в един момент от бъдещето. Аз обаче знам едно: че за всяко предателство рано или късно се плаща. От нас зависи кога ще си платят за всичко: крайно време е не все ние да плащаме всички вересии, а поне веднъж и те, нашите изедници, да платят.

Че нашите тукашни таварищи са продажници, предатели на националния интерес и най-презрени слуги на своите кремълски господари си се знае отколе, ала мнозинството от нас гледа с тъпо безразличие на случващото се вече десетки години: (ОЩЕ >>>>>>>>> )

януари 19, 2008 - Posted by | Антикомунизъм, Гражданинът, Демокрацията, Европа, Институции, Мафия, Медии, Нрави, Психология, Светът, Свобода, Съвременност

8 коментара »

 1. Много характерна мимика на Гоце, не си я спести и пред господаря си Путин. Разгледайте снимките от изминалите два дни.

  Коментар от Карина | януари 19, 2008 | Отговор

 2. Имаше вид на много щастлив човек!Защо ли?

  Коментар от insomnia1304 | януари 19, 2008 | Отговор

 3. Мисля, че основно хората се делят на две вида: умни и прости. Първите разчитат само на себе си, а вторите на Русия,РСФСР,СССР или както и да ги наречеш. Няма как, статистиката сочи че простаците са болшинство на този свят, а за България да не говорим.

  Коментар от Стефан | януари 19, 2008 | Отговор

 4. Точно такива мисли ми минаха наскоро през главата. Щом тия Простаци (с главно „П“) успяха все пак да спазарят 50 % от „Син поток“, то ние трябва да си хвърляме шапките.

  Виж за петролопровода нещата изглеждат направо трагични. Не само в Бургас, в цяла България трябва да се проведе референдум и да се отхвърли задружно това начинание.

  При АЕЦ „Белене“ нещата също така намирисват. Но не подават достатъчно информация. Това всъщност говори само за едно: там, където има тайни, със сигурност има мръсотия.

  Коментар от Апостол Апостолов | януари 20, 2008 | Отговор

 5. Контрасти

  Има теория на понятията…Изучава се етимология – семантика,семиотика,все интересни неща(едно от първите понятия е светлина…) и т.н. Да оставим това сега. По-интересното е,знае ли се, ама сериозно,от къде произлиза понятието „подземен свят“?…Мисля си,че конвенционалните ни представи няма да свършат работа.Не ми е ясно,но е актуално нон стоп…
  Светлина – „Подземен свят“,какво мислите?
  /светлина-информация/
  /“подземен свят“-мирише лошо/и т.н…

  Коментар от insomnia1304 | януари 20, 2008 | Отговор

 6. Тия „П“ спазарили 50%, ама те са за тяхната фирма, а пък тя е с другите 50%. Тъй, че големият успех е за лапни шараните.

  Коментар от Карина | януари 20, 2008 | Отговор

 7. Разсмя ме идеята за година на Русия в България.
  Ок седмица, месец, но година?
  Пак ни продадоха на безценица.
  Красота просто.

  Коментар от Eneya | януари 20, 2008 | Отговор

 8. Акълът не ми го побира, как е възможно избраници на народа си, призвани да му слугуват, да кроят тайни планове в интерес на чужда държава срещу собствения си народ.
  Това наричам в прав текст НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.
  Често си представям Гоце, тодорживковия политбюровец Станишев, Савата(Сергей, Ангелов), Симо хитреца(карточник),
  Пирински(Заяков-семейство руски граждани, изгонени от САЩ за противодържавна дейност в полза на СеСеСеРе и приютени в България), представям си ги в костюми – елегантно доста „едро каре“, включително кепето.
  Тайничко се надявам, че някога българите ще узреят за това.

  Коментар от Задунайский | януари 20, 2008 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: