Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Инициатива: раждането на една СВОБОДНА ВИРТУАЛНА АКАДЕМИЯ

Реших да изнеса своите лекционни курсове по философия, по психология и по история в един отделен, чисто учебен блог, който ще бъде място за обучение, за преподаване на знания и идеи, за обсъждане на различни ценности с оглед възприемането им от все повече, особено пък по-млади хора.

Позволих си да нарека този нов блог СВОБОДНА ВИРТУАЛНА АКАДЕМИЯ, което е доста предизвикателно и претенциозно – но пък къде е доказано, че човек трябва винаги да има само най-мизерни желания и амбиции?! Аз лично съм дълбоко убеден, че тази форма на обучение и образование – виртуалната, онлайн-курсовете и пр. – има огромно бъдеще. И като напредничав човек не само приветствам, ами и най-действено се включвам и в тази новост.

Току-виж моята академия след време си събере последователи от цял свят, което нищо чудно да доведе и дотам един ден да почна да издавам… сертификати за това, че еди-кой си се е обучавал при мен! То и Платон, основателят на Академията, също не е имал генералски професорски чин, но тогава е било чест някой гордо да каже: „Обучавал съм (ОЩЕ >>>>>>>> )

януари 19, 2008 - Posted by | Вечното, Духовност, Европа, Елит, Истината, Култура, Младите, Образование, Светът, Свобода, Съвременност

Няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: