Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Европейска София заслужава кмет като М.Заимов, излъчващ модерен и европейски дух

Кандидатът на обединените десни сили Мартин Заимов си е направил блог. Само като човек прочете първото му приветствие може да открие, че това е изключително интелигентен и възпитан човек. Което влиза в рязък контраст с „духовното ниво“ на останалите кандидати, особено това на генералите-милиционери. Които, особено пък великият дон Бойко, бидейки крайно уязвени от интелектуалното му превъзходство, всекидневно почнаха да го плюят: както си подобава за простаците. Особено за дядо му обичат да говорят. Обаче за нас, дясно мислещите хора, най-важното на този свят е личността, нейните интелектуални и духовни качества. Всъщност тия избори ще бъдат между просташкото нагло комунистическо-милицонерско говорене и интелигентното, възпитано говорене на дясномислещия свободен човек. Какъвто именно е Мартин Заимов.

118936860559942.jpg

Пожелавам успех на десния кандидат на тези избори: европейска София наистина заслужава такъв кмет, излъчващ модерен и европейски дух. Нека на тези избори чалга-ченгесарската наглост и простотия да бъдат най-после сразени. Нека тези избори да бъдат поврат към европеизирането на нашата многострадална демокрация. Мутрите не трябва повече да бъдат допускани до властта…

септември 14, 2007 - Posted by | Антикомунизъм, Демокрацията

16 коментара »

 1. И аз му пожелавам успех!

  Коментар от Dobrata | септември 14, 2007 | Отговор

 2. Дано. София, а и България има нужда от нормални управници.

  Коментар от nervousshark | септември 14, 2007 | Отговор

 3. ako sofianci ne go izberat-znachi nyama nadezhda Bulgaria da stane normalna durzhava!

  Коментар от kiril | септември 14, 2007 | Отговор

 4. Ако София е еврейска, значи си заслужава евреин като Заимов-Голдсмит. Ама хубаво, че май новата война започна, та да покажем кой кой е.

  Коментар от Елтимир | септември 14, 2007 | Отговор

 5. Заимов е хахо. Тука е добре показано защо:
  “Сбогом” На Шанса За Добър Кмет На София. Грънчаров подхожда странно. Подкрепя Заимов само защото е издигнат от така наречените „десни“ партии ДСБ и СДС. Аз също имам десни ценности. Но виждам, че Заимов е негоден. Заимов е поне една класа под Бойко Борисов. Така че, Бойко Борисов е единственият читав десен кандидат за кмет в София в момента.

  Коментар от Георги Д. | септември 14, 2007 | Отговор

 6. Георги, съгласен съм с теб. Бойко може да е всякакъв, но поне е българин и е мъжко момче. Не е педерас и не е юдеин. А на всичкото отгоре комунягите му съчиняват компромати. Щом синът на ген. Григор шопов е срещу Бойко, аз съм за Бойко!

  Коментар от Елтимир | септември 14, 2007 | Отговор

 7. И кое му е „дясното“ на дон Бойко?! Та той е бивш член на БКП, влязъл в партията на убийците на собствения си дядо: това е типично ляв безскрупулен кариеризъм, присъщ на образцовите комунисти, чийто комунизъм е просто в душата и сърцето им… в Бойко няма нищо дясно…

  Коментар от Ангел Грънчаров | септември 14, 2007 | Отговор

 8. Извода е, че всички са червени по произход – очакван изход от хитро провежданата политика на БКП още от 80-те, когато децата на уж фанатично преданите на СССР другари са изпратени да се възпитават в английски гимназии. Така червените си осигуриха огромен аванс пред обикновените хора за очакваните демократични промени, резултата от който се вижда на тия местни избори, където всички кандидати са някакси свързани със старата червена партия. Именно за това според мен е редно да се видят обективно и без емоции качествата на кандидатите. Аз лично и друг път съм казвал на г-н Грънчаров, че не подкрепям сатанизирането на Борисов и дадох примери, защо съм доволен от него – един от тях го видях днес, докато стоях край приятно пеещия фонтан пред народния театър „Иван Вазов“. От друга страна не бива да се пренебрегва и потенциала на Мартин Заимов, който действително може да докара чужди инвестиции в столицата чрез своите връзки – а дали те са еврейски или марсиански, слабо ме интересува.
  Затова се надявам на джентълменска кампания без обиди, псувни и компромати по адрес на опонентите – нека ставащите все по-многобройни кандидати да изтъкнат своите качества, а не да стрелят по противника.

  Коментар от Darth Sparhawk | септември 14, 2007 | Отговор

 9. Здравейте Смехурковци,

  С риск да навлека гнева на всички ви, мисля че се пързаляте по елементарната плоскост на оплюването и венцехваленето. Всъщност в този блог всичко има два цвята – бяло и черно. Дърлене и натривне на носовете. Глупаво е и безсмислено да се иронизират кандидатите. Много или малко са се доказали в някаква сфера на досегашната си дейност.
  Елтемире, не можеш да наричаш евреин Заимов , след като майка му е българка. Такива са законите. Ангеле, вярно че Бойко Борисов е амбициозен, не бих казал безкрупален кариерист, както ти го наричаш, защото със същата карта ще те цака за Заимов, не кой да е а шефът на Демократическата партия – Праматарски.
  София има нужда от кмет с модерно мислене и воля за налагане на идеите си.

  Коментар от Патилан | септември 14, 2007 | Отговор

 10. Тя и на Соломон Пассссси майка му е българка, ама той си е долно чифутско копеле. А на Петър Стоянов баща му е българин, даже е легионер, ама и той е гадно чифутско копеле. Всичко е относително, както каза навремето един друг евреин. Заимов е гаден чифутин и го е доказал с поведението си. Бойко поне не е педал и не е чифутин.

  Коментар от Елтимир | септември 14, 2007 | Отговор

 11. Мартин Заимов ми изглежда слаб като личност. Не съм убедена в това, че ще докара инвестиции, но определено ми е симпатичен. Желая му успех!

  Коментар от teoroy | септември 14, 2007 | Отговор

 12. Мартин ми хареса тази вечер.

  Коментар от Dobrata | септември 14, 2007 | Отговор

 13. Той по принцип изглежда доста добре напоследък. Изглежда свръхенергичен на фона на доста закостенялата атмосфера както в СДС, а напоследък и в ДСБ.

  Коментар от Darth Sparhawk | септември 15, 2007 | Отговор

 14. Европейска София заслужава нещо много по-вече от тоя,ама като „няма риба и рака е риба“.
  Тъй като го гледам завалийката и за мъж не е много сигурно,ама пък кой знае какъв кмет ще изкочи от него.То в днешно време модата не е на мъжете.Барем някой ден ще могат софианци да си рекат“А бе,и тоя ни …нали,ама барем беше фин“.
  Тоя е такваз слаба ракия за Антония Първанова,че ще го омаха на екс само като се усмихне,преди да е проговорила!Пък Дончевата Татяна ще го отнесе като бръмбар сламка,като луда крава телето си.
  За бат Бойко дума да няма,Можете пак да си правите същият експеримент и с него като с Царя,дето Ни оправи за 800 дни,а тоя пък направо шял бил да „оправи“
  София!?Няма начин да не Ви оправи нали е от ДеС-ебе-то,както оправи златото на държавата,тъй ще оправи и Софията,и Боянската алея,че и Вас:):):)
  Хайде,не ми се връзвайте,че ми е нещо много смешно и добре че ми е тъй,че ако ревна ще да удавя пак Българията…
  Ачо,ти си философ човек,я кажи от къде извира оптимизма на тоя народ,бе? И къде се къса нишката между опита му и надеждите му,че всеки път ги възлага на най-дръгливият кон?Знам,че те ядосвам,
  ама пък те питам сериозно,макар и да ми смешно,а трябва да ми е тъжно.Ама като се сетя за циците от предишната тема ми иде на акъл,че тия цици по-добре биха докарави инвестиции в София от тоя,дето не го знаем какво има в гащите:):):)

  Коментар от Ружа | септември 16, 2007 | Отговор

 15. Разбрах те, Ружке, и ти не можеш да понасяш интелигентните и възпитани хора… да не си пияна ма, та се държиш така арогантно: като комунист в концлагер си се разпасала направо 🙂 То наистина не е хубаво жена да стои дълго без мъж, че й избива чивията, май това те е сполетяло като гледам какви ги плещиш 🙂

  Коментар от Ангел Грънчаров | септември 16, 2007 | Отговор

 16. Ачо,няма да ме издаваш!!!
  Има си професионална етика:):)

  Коментар от Ружа | септември 17, 2007 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: