Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

Как да се справим с… педалите, тази „сбирщина помияри, гордо изразяващи своята ненормалност“?

Темата за „обратните“ даде и някои „плодове“: ентусиасти предложиха най-ефикасните според тях начини за лечение от… хомосексуализъм. Сиреч били открили как „обратните“ могат да си сменят „резбата“ та да станат „правилни“. Понеже се занимавам с психология отдавна, за мен тези предложения наистина са сензационни. Такова чудо на чудесата не се среща често. По тази причина ги и публикувам по-долу. Ще се въздържа от коментар засега, защото, чини ми се, той е и излишен: всеки сам добре може да прецени колко им е акъла на нашите „новатори“. Впрочем, те не са никакви новатори: техните предложения са били широко практикувани по времето на комунизма и сталинизма.

И така, като запитах ето това: „Нима предлагаш хомосексуалните да бъдат насилствено „превъзпитавани“, за да променят сексуалната си ориентация? Примерно като бъдат заставяни насила да си лягат с жени? (Или лесбийките просто да бъдат изнасилвани от мъже?) Или да бъдат принудително лекувани – ако хомосексуализмът е болест? Или пък предлагаш по-кардинални мерки: да бъдат изпозастреляни, избити? Кажи, интересно ми е да чуя твоята рецепта за спасение от това зло, наречено хомосексуализъм…“

Ми се даде за отговор ето този бисер: „Предлагам задължително вероучение в училищата, възпитаване на децата в родолюбие, трудолюбие и дисциплина. За вече станалите извратеняци-педали задължително лечение по болници и манастири. Това ще стане най-трудно, защото навсякъде се пропагандира, че педерастията била нормална, а тя не е. Как очакваш един 16 годишен пендак да се почувства болен, че и да потърси помощ при положение, че навсякъде му втълпяват, че това е нормално и че се е родил такъв. Има страни, в които даже им разрешават да се „женят“. Но там безбожието си е чиста проба сатанизъм и не е за коментар. Такива неща трябва да се направят, но при днешното състояние на света това е почти невъзможно. Атернативата е: смазване на нахалството на извратеняците чрез сила или спокойното гледане на тази сбирщина помияри гордо изразяващи своята ненормалност?“

Излишно е да казвам, че написалият горното е активен проповедник на „идеите“ на Атака…

юни 5, 2007 - Posted by | Мислене

9 коментара »

 1. Отговора наистина не се нуждае от коментар, но поне хвърля няколко предположения защо в днешно време „16-годишните пендаци“ не търсят „лечение в болници и манастири“ 🙂 Впрочем ясно е и защо, наред с „извратените“, и „нормалните“ не търсят помощ там.

  Коментар от tw1n | юни 5, 2007 | Отговор

 2. Ъ-ъ, Грънчаров, ако наистина се занимаваш с психология отдавна, би трябвало да си наясно, че такива неща не са сензационни. Има хора, които се опитват да „оправят“ резбата на децата си, като ги пращат в специални училища…

  Коментар от Daggerstab | юни 5, 2007 | Отговор

 3. В „Американски Прелести“ имаше един много хитър момент – най-големия антипедал, който постоянно подозираше сина си и съседа че са обратни (а и двамата си бяха 100% хетеро) – накрая се оказа, че самия той е гей и когато накрая съседа го отхвърли, го гръмна в пристъп на злоба.
  Толкова за най-яростните.

  Коментар от Darth Sparhawk | юни 5, 2007 | Отговор

 4. Ебаси тъпака,как всичко свързваш с атака!

  Коментар от Дари | юни 5, 2007 | Отговор

 5. Грънчаров, момче, ти си болен бе. Внимавай какво пишеш, за да не ти дойде някоя призовчица отнякъде. Че тогава наистина ще трябва да доказваш, че си с размътен мозък.

  Коментар от Анонимен | юни 6, 2007 | Отговор

 6. Хората станахме прекалено много и природата търси начин да възстанови баланса. Хомосексуализмът е доста добра хрумка в този смисъл – никой не умира от това, но се задържа прирастът на населението на планетата. Само това мога да кажа 🙂

  Коментар от HeYJIoBuMa | юни 6, 2007 | Отговор

 7. И щеше да бъде така, ако хомосексуализмът се срещаше само при човека…

  Коментар от Daggerstab | юни 7, 2007 | Отговор

 8. „на идеите на атака“ – идеите за намеса в чуждото лично пространство са стари като света. Целите – да превъзпитаме различните, да ги изселим или да ги избием, ако не можем първите две, също са стари като света. Те са базирани върху дълбоката лична вяра в собственото превъзходство спрямо различните и в страха, че личния провал е заради „нечестната игра на различните“.

  Примери:
  – „педалите много се държат един за друг и за да станеш богат и известен трябва да си педал“. – решението, което предлагат изповядващите тази теза е насилствено премахване на педерастията чрез „лечение“.
  – „турците и циганите гласуват етнически и се плодят като зайци“. Т.е. ние изчезваме, защото сме с провалени ценности, но виновни са ни турците. Решението – „да върнем България на българите“ – разбирай да изгоним, избием и изселим турците и циганите, преди да са станали повече от нас.
  – „и аз мога да завърша две виши, ти кво мислиш бе тъпак?“ – любимото ми изказване от хора с ограничено образование към онези с високо. Решението за тях – покупка на дипломи и, най-добре, унищожаване на висшистите (практикувано дългогодишно в армията).

  В свят на страх и агресия човек може да намали агресията чрез толерантност и страха чрез намаляване на агресията – не е нуждо да избиеш различните.

  Коментар от dzver | юни 8, 2007 | Отговор

 9. Хомосексуализмът е сериозна заплаха за човешкия ген-то е генетично заболяване, с което човек се ражда, а не го придобива в последствие както си мислят повечето. Също така не е вярно, че хомотата нямат деца- възможно е патентен (потиснат,неосъзнат)хомо да се сгоди с нормален (или отново неосъзнат, като него) и представете си какви деца ще се получат-ами педалчета като родителите, естествено. Единствената достойна позиция за един хомо (а те потиснатите са много повече, отколкото смятате, има вероятност някой ваш близък също да е такъв) е да не даде поколение и да не парадира със своята извратеност. Такива хора са достойни за уважение, но тея които открито демонстрират своето израждане и очакват някаква награда трябва най-безмилостно да биват отстранявани в името на здравето на бъдещите поколения. Цитирате филмът ‘Американски прелести’- ами спомнете си какъв беше синът на бащата-педал-чудак и неудачник и си хареса същата такава като него-ненормална. Здраво дете от подобен съюз няма как да се създаде.

  Коментар от Анонимен | юни 9, 2007 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: