Ангел Грънчаров: моят видео-блог

Истината ни прави свободни

В Москва казаци бият педерастите, а в България идиоти призовават за същото…

Въпросът е само откъде ще си докараме и у нас казаци. Впрочем, прочетох току-що ето това:В Москва педерастите са се опитали да си проведат педерасткия митинг въпреки липсата на разрешение от московската община, но са били обградени от казаци, скинхеди и монархисти, които само благодарение на милицията не са размазали това гнусно сборище. Въпросът е – къде са българските монархисти, скинхеди и нацисти, които да изчистят площад „Македония“ например?“. Този забележителен призив прочетох ето тук. За момента няма да го коментирам, своето отношение съм дал в добавката от мен в заглавието.

Интересно ми е какви реакции ще прочета по повод на горната информация, а след това ще открия тема по тази така щекотлива тема за… „педерастите“.

май 30, 2007 - Posted by | Публицистика

34 коментара »

 1. Площад “Македония” трудно би бил прочистен , след като сутениорите от ромски произход го охраняват .
  Иначе това не се случва само в Москва . Ето видео от гей парад-а в Сърбия – http://youtube.com/watch?v=MIE6_P_Q-2s

  Коментар от Cazz | май 30, 2007 | Отговор

 2. До Cazzzzzz
  Много смешно си написал думата сутеньори! Предлагам също „сутиенори“ или „сутиньори“. Въобще, личи си че тази дейност не е изконно свързана с българското селячество, твърде бързо нахлуло в тъжните ни градове.
  Важно е, обаче, да се смеем!

  Коментар от Даниела | май 30, 2007 | Отговор

 3. Аз лично съм виждал по един „сутиенийоор“ на всяко от петте кьошета как охранява стръвно повереният му периметър и го брани от попълзновенията на нагли педали.

  Коментар от samurai jack | май 30, 2007 | Отговор

 4. Моето мнение е такова – насилието над нито едно човешкъ същество не е оправдано, независимо от странностите му. Обратните обаче отдавна са прекрачили прага на обществена търпимост. Тяхната наглост довежда до подобни реакции.

  Коментар от Darth Sparhawk | май 30, 2007 | Отговор

 5. Един педераст не само трябва да бъде пребит,а трябва да бъде и УБИТ.

  Когато в организма/държавата/ има злокачествен тумор/педераст/,същият се изрязва/убива/.

  „Философе“ идиота си ти,а може би ти самият си тумор/педераст/ в нашето общество.

  Коментар от Дари | май 30, 2007 | Отговор

 6. Darth Sparhawk с тебе съм!

  Коментар от katsarov | май 31, 2007 | Отговор

 7. Дари, макар аз да съм твърдо против гей-парадите, които са гнусни за останалите хора и е нормално да предизвикват реакции като в Русия от по-…прямите и груби хора, да се убиват обратните е най-нелепата теория, която може да се чуе 21 век.
  За да го обясня ще кажа – ти би убила Елтън Джон, Фреди Меркюри, Оскар Уайлд, може би Александър Македонски?
  Това е смешно. Да си правят каквото искат, но вкъщи, а не на улицата, където наистина предизвикват погнуса.

  Коментар от Darth Sparhawk | май 31, 2007 | Отговор

 8. На всички,които много пищите,че сте толерантни към всички гнусни бацили и тумори налагани ни като мода и нещо съвсем нормално ще кажа,че не може ненормалното да е Нормално.
  Всички педерасти и тези,които подкрепят педераслъка са против природните закони.
  Преди около 100 години една Българка каза:“Мъжът е несъвършен.Това,което мъжът го не може,жената го може.Това,което мъжът не знае,жената го знае.НО и жената е несъвършенна.Това,което жената не може,мъжът го може.Това,което жената не знае,мъжът го знае.ЗАТОВА БОГ създаде мъжът и жената и ги събра за да се допълват и заедно да направят ЕДНО ЦЯЛО.

  Изводите си направете вие,моят е :
  Педерасите,лесбийките и т.н.не се вписват в Природните Закони.

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 9. Много обичам когато разни… хора започнат да говорят за „Природните Закони“ и въобще да слагат главни букви където им попадне…

  По повод въпросните природни „закони“:

  Уикипедия » Списък на животни, показващи хомосексуално поведение

  „Не е естествено“ не е валиден аргумент срещу хомосексуалността.

  Коментар от Daggerstab | май 31, 2007 | Отговор

 10. Дари, кои са тия „всички“, които пищят и отговори ми къде съм бил прекалено толерантен? Против ли съм парадите им? Против съм. Против съм и това да си тикат странностите пред останалите.
  Но да ги избиваш е извънредно дивашко и вредно, предвид факта, че и сред тях има много умни хора. Аз пак ще ги напиша, сигурно не си видяла:
  Елтън Джон, Фреди Меркюри, Оскар Уайлд, може би Александър Македонски

  Според мен трябва разбиране и от двете страни. По никой начин не бива да се упражнява тормоз над човешки същества, но и обратните трябва да разберат, че със своята показност дразнят изключително много обществото.

  Коментар от Darth Sparhawk | май 31, 2007 | Отговор

 11. „Открито и най-предизвикателно демонстрираната ненавист към „обратните“ е израз на потиснато безпокойство за собствената „нормалност“, е израз на признание, че този индивид се бори със своята скрита хомосексуалност“ – аксиома на модерната психология. Така че, скъпа Дари, не беше нужно сама да се изобличаваш чак толкова 🙂

  Коментар от Ангел Грънчаров | май 31, 2007 | Отговор

 12. „Много обичам когато разни… хора започнат да говорят за “Природните Закони” и въобще да слагат главни букви където им попадне…“

  Главните букви ги слагам на мястото им.Това,че не разбираш защо,зле говори за теб!
  Какво обачаш и какво не,си е твой проблем.Мен не ме вълнуват терзанията на един „ОП“/органичен портал/Ако има сред четящите тук,просветени душевно Хора,те ще разберат какво казвам.За другите няма спасение!!!!!!!!!!
  Някой чувал ли е да има парад на хетеросексуални?Аз не съм.И не е нужно да се парадира нещо,което е пряко свързано с законите на Майката.
  Давате ли си сметка,защо се парадира хомосексуалноста и ,защо от декември месец тази година в училищата от 9-12 клас ще се въведат учебни часовев?Учениците ще влизат в ролите на хомосексуалисти и цигани след,което съучениците им ще ги усмиват и по този начин да може да се
  почувстват унижени!Каква е целта на това???Аз знам!Ако не сте го разбрали?!ЛОШО!!!

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 13. Darth Sparhawk,за Македонски не говори,когато не си сигурен.
  За другите не ми говори!Те са слуги на ТЪМНАТА СИЛА,която владее света!Така,че………

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 14. „философе“,отдавна мислех да го кажа,но ето ,че дойде и този момент.Когато някой изкаже мнение различно от твоето матрично и програмирано мислене,първосигнално се опитваш да го вкараш в рамката на сексуално незадоволен и емоционално усакатен индивид.Именно факта,че намираш обяснения единственно на сексуална основа говори за твоята сакатост в секса,а защо не и педераслък,но май второто е истината за теб.Когато секса стане основна тема и фикс идея за,който и да било,тогава той е Духовен инвалид.Секса е важен,но не и единствено важен,както е при теб,с доста честите теми на тази основа.
  Ниско ти е нивото,даже е с отрицателен знак.
  Но както сам знаеш,ти си една МАША,но и машите се чупят ,така,че и твоето време ще дойде.

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 15. „Тъмната сила“, при това с главни букви… Ясно, работата опира до хапчета от сушени жаби… Дари, наблюдаващият ти психиатър знае ли, че използваш интернет?

  Коментар от Daggerstab | май 31, 2007 | Отговор

 16. Daggerstab,не се занимавай с моето психично състояние по-важно е да се погрижиш за собствената си ДУША.
  И много интересен е факта,че обръщате прекалено внимание на правописа и препинателните знаци,а това идва да покаже,че толкова са ви възможностите.Ограничавате се да коментирате единствено това,което е във възможностите на всеки първокласник,а темата по,която говоря аз явно не ви е на нивото.Затова не си мъчете жалките подобия на мозък.

  Аз знам,но ти може би никога няма да разбереш,какво е да си ЧОВЕК С ДУША на,който му се дава възможност да еволюира.

  Чувал ли си за ИНВОЛЮЦИЯ?Това именно ще се случи с тези педерасти и техните защитници.

  Бъди здрав и храни душата си ако имаш такава.Душата е искрицата дадена ни от БОГ…..

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 17. „Много хора мислят, че има случайни събития, случайни явления, така например някой си е в живота хомосексуалист.В само 0.99 части от процента има вероятност да се получи въплъщаване по определени обстоятелства главно наследственост, на съответната душа в съответното тяло от другия пол. И тогава човекът – мъж или жена, се изживяват като другия пол. В остнецензурирана думаите случаи появата на хомосексуалист, гей, лесбийка, всичко това е резултат на предварително влизане в дадена схема от обстоятелства, при което и съответния продукт рано или късно се появява. Социумът играе изцяло своята роля във формирането на сегашния огромен слой от хомосексуални същества. Зад този брой хомосексуални същества – мъжки и съответно женски, стоят строги планове и схеми, разработвани по определен образец в нечии експериментални лаборатории. Създателят на човешкия род никога не е създавал подобни хибриди, които не са нито мъж, нино жена.“

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 18. Само да ви запитам!
  Ако утре педофилите решат да си направят „парад“ и започнат да се жалват,че са дискриминирани,как ще реагирате вие?

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 19. Дари, аз пък вече имам един принцип: с хора, които пишат „усакатен“, а не „осакатен“, и които турят запетайките като бай Ганя (драсва ги тук-там, та другите да не го помислят за прост!), да не влизам в спор. Така че моля те да ме извиниш, но ти си в тази категория 🙂 А иначе все пак вземи мерки както за сексуалните, така и за душевните си проблеми – казвам ти го като човек, сведущ в психологията – понеже, гледам, вече си недоволна от всичко, пък и си започнала да ставаш ментор на всички хора. Това е началния стадий на побъркването…

  Коментар от Ангел Грънчаров | май 31, 2007 | Отговор

 20. За справка на публиката – горният цитат е от този сайт. Няма да коментирам дизайна и съдържанието, мисля че сами по себе си са достатъчни.

  С хора, носещи шапки от фолио, не се спори, защото е безсмислено. Все пак, отговор на последния въпрос:

  Ако утре педофилите решат да си направят “парад” и започнат да се жалват,че са дискриминирани,как ще реагирате вие?

  Педофилията и хомосексуалността не могат да се приравняват. Всички педофилски „връзки“ са неравностойни – при тях за „партньори“ не може да се говори, децата не са достатъчно зрели, за да правят избор от този вид. И само между другото, има доста хетеросексуални, които налитат на „младо“…

  Коментар от Daggerstab | май 31, 2007 | Отговор

 21. „За справка на публиката – горният цитат е от този сайт. Няма да коментирам дизайна и съдържанието, мисля че сами по себе си са достатъчни.“

  ГРЕШКА!!!

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 22. Кое е грешка? Не е от този сайт? Преписали са го от някъде другаде? Грешка е, че не коментирам?

  Коментар от Daggerstab | май 31, 2007 | Отговор

 23. Да,не е от този сайт!Кой от кого преписал/копирал/не е важно!Важно е какво съдържа!В други читави сайтове се коментира доста обстойно от много хора.А това,че твоето подобие на мозък не го възприема е за твоя сметка!

  А на фалосOFF-a ще кажа,че той мозъка му за друго не става освен да се занимава с правописните грешки.
  Хайде пускай си темичките за секс,педофили,педераси,кой спал гол,кой облечен,на кой му ставал дълъг от колоездене и други първични простотии.
  Като ви чета изказванията и на двамата,що не вземете да се „оправите“взаимно.

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 24. Доклад от Ситите, ръководители на Тъмната Страна:
  Обратните не работят за нас и със сигурност Оскар Уайлд, Елтън Джон и Фреди Меркюри не са наши хора 🙂

  Коментар от Darth Sparhawk | май 31, 2007 | Отговор

 25. Не се хаби Darth Sparhawk .Говориш на бетонна стена.

  А,между другото „философе“,къде спиш,че още не си пуснал тема от твоята любима материя хомосексуализъм?Знаеш ли,че единия от „Телетъбисите“ Тинки-Уинки бил хомо/като теб/.Скачай да защитаваш Тинкито.Да не вземе сега някой да го пребие за дето носил дамска чантичка.

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 26. По принцип не се разбирам със Спархок, но в случая мога да му заема разни бетонобойни оръжия. 🙂

  Та, откога хомосексуалността е любима тема на Грънчаров? Доколкото знам, това е първият път, когато е споменал това.

  А, и онзи, който е избълнувал въпросният цитат е математически неграмотен. Какво означава „0,99 части от процента“? 0,99 %? 99 промила?

  Ако е така, това означава, че „само“ 99 от хиляда души са с „разменени души“. Това не е чак толкова малко, нали? При население на България от 7 милиона, това означава, че „само“ около 69 000 души са такива. Повече от личния състав на българската армия. 🙂 Смятам, че спокойно могат не гей-парад, ами гей-град да си направят.

  Та, от коя част на тялото авторът си е изсмукал тази статистика? Или са му я пуснали „отгоре“, с телеграма от Господ? 😛

  Коментар от Daggerstab | май 31, 2007 | Отговор

 27. Разсъждавай!!!!!Още можеш……напрегни се!!!!!

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 28. Скъпа ми Дари, независимо си твърде зле с правописа и граматиката (и затова особено те мъчат турянето на запетайки и тия коварни звуци „о“ и „у“, дето човек не знае кое къде да сложи) ще ти кажа нещо, защото съм загрижен ако не за грамотността ти, то поне за разсъдъка ти. Та ето една мисъл, по размисли върху която можеш да посветиш целия наближаващ уикенд: „Хомосексуализмът е престъплението на ония, които не могат да бъдат обвинени в никакво престъпление“. А да видим дали ще ти се удаде да я схванеш някой ден 🙂

  Коментар от Ангел Грънчаров | май 31, 2007 | Отговор

 29. Тери Пратчет беше писал, че използването на множество удивителни е характерен признак за болен ум. Та, хапчета от сушени жаби? 😆

  (Хората, които не са чели въпросния автор вероятно няма да схванат шегата с хапчетата…)

  Коментар от Daggerstab | май 31, 2007 | Отговор

 30. Бъдете здрави и си живуркайте.Заблуждавайте се,че вие сте „наред“.

  Коментар от Дари | май 31, 2007 | Отговор

 31. Дари, искам да те попитам, като отново уточнявам, че съм против гей-парадите, задника на азис и прочее такива простащини (именно, защото са просташки) – съдейки по статистиката на Daggerstab би ли избила 69 000 човека? 😯

  Коментар от Darth Sparhawk | юни 1, 2007 | Отговор

 32. Статистиката всъщност е „тяхна“, аз само я разтълкувах. На други места съм срещал числа около 4-5%. Проблема е, че статистика за такива неща се прави трудно, по обясними причини.

  Коментар от Daggerstab | юни 1, 2007 | Отговор

 33. „идиоти “ aaa? Брей ама наглост Ангеле…. сам съчиняваш блога си и обиждаш всички ни , да речем че си подвластен на някоя партия дала ти някоя стотинка за да напишеш „идиоти “ ааа? Като онези природозащитници където изкараха народа навън да скандира пазете горите а те взеха по някоя стотинка …. не е лошо да смениш думата „идиоти “ с друга

  Коментар от Bulgarche | юни 19, 2012 | Отговор

  • Все пак аз решавам какви думи да използвам когато пиша, нали? Думата идиот не е толкова обидна колкото изглежда на пръв поглед, има и доста по-обидни думи на тоя свят 🙂

   Коментар от Ангел Грънчаров | юни 23, 2012 | Отговор


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: